Naša misija je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo visoko kvalitetnim proizvodima koji su u potpunosti prilagođeni individualnim željama i potrebama.

PVC PROZORI REHAU SYNEGO

SYNEGO PROZORI - UGODNO TOPLO, NISKI TROŠKOVI GRIJANJA

Štedite na potrošnji energije, a ne na prozorima

Novi SYNEGO prozori su idealni za započinjanje štednje. U usporedbi sa standardnim prozorima SYNEGO Vam nudi do 50 % bolju toplinsku izolaciju. Osjetino ćete uštedjeti na troškovima grijanja a povećati ćete vrijednost Vaše nekretnine - danas, sutra i za budućnost.

Dotrajali prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolirani i odavno tehnički zastarijeli. Kao posljedica: skupo plaćena energija za grijanje odlazi kroz prozore. SYNEGO prozori se isplate.

Zahvaljujuci iznimnim svojstvima toplinske izolacije SYNEGO smanjuje potrošnju enegrije za zagrijavanje vec od prvog dana. Opušteno isčekujte račune za grijanje a povećanja cijena energenata Vas ne trebaju zabrinjavati.  

DO 50 % BOLJA TOPLINSKA IZOLACIJA u usporedbi sa aktualnim standardnim prozorima*
        
NE DAJTE SE OMETATI 

Sa SYNEGO prozorima uživajte u miru

SYNEGO prozori iskljucuju buku

Osjećajte se ugodno – neovisno o tome koliko je bučna Vaša okolina.

Istraživanja potvrđuju da stalna izloženost prometnoj buci dovodi do povećanog rizika oboljenja od kardio-vaskularnih bolesti.

Ostavite stres uzrokovan bukom vani.

SYNEGO Vam vraća mir koji Vam je potreban za opuštanje.
   
DO 22 PUTA MANJE BUKE zahvaljujući zvučnoj izolaciji prilagođenoj Vašim željamaUŽIVAJTE U VAŠOJ SIGURNOSTI

Uz SYNEGO osjećat ćete se zašticeno

Biti kod kuće znači osjećati se sigurno, ugodno, mirno i prisno. Zahvaljujući SYNEGO prozorima ostvarujete taj osjećaj. Osigurajte si vrijedne minute uz SYNEGO.

80% svih provala odvija se kroz lako dostupne prozore i vrata. Kod više od jedne trećine, zbog pojačanih sigurnosnih mjera, provala završi na pokušaju. Zaštitite Vaš dom tako da osigurate lako dostupne prozore i vrata. Ukoliko u nekoliko sekundi polugom ne otvore prozor, provalnici potraže lakši plijen.DO 10 PUTA BOLJA ZAŠTITA OD PROVALE u usporedbi sa prozorima bez zaštite od provale.


JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Revolucionarna HDF formula osigurava lako održavanje i odbija prljavštinu

 PVC vrata High Definition Finishing (HDF) svaki dan čini vaše prozore sjajnim, kao da su novi. Kompleksna tehnologija završne obrade zatvara mikro pore na površini profila i daje mu briljantan sjaj. Vaši prozori će se lakše čistiti i ostajati će duže čisti.

VAŠI PROZORI S HDF TEHNOLOGIJOM.

Tajna HDF formule leži u specijalnoj recepturi i poboljšanom postupku proizvodnje koji su razvijeni intenzivnim istraživanjima naših iskusnih inženjera. Površina je osjetno gla%a i oduševljava svojim nenadmašnim sjajem.Zbog grublje strukture prljavština lako ulazi i zadržava se u udubljenjima, te se vrlo teško uklanja. PVC vrata

S HDF tehnologijom postižemo vidljivo glađe površine na koje se prljavština teško hvata.
Sjaj s pouzdanom funkcijom.

SYNEGO nije samo sjaj već, i nakon mnogo godina, zadržava dobru funkcionalnost. Naš posebni sustav brtvljenja štiti Vas od propuha i vlage dok istovremeno osigurava optimalni pritisak zatvaranja. Prozore ćete puno lakše otvarati i zatvarati - bez upotrebe veće sile.

SYNEGO NUDI ŠIROKU PALETU BOJA Ostvarite želju za novim prozorima

Prvi dojam je važan, pa i kod prozora. SYNEGO Vam omogućuje da ostvarite svoje zamisli: sjajna bijela boja, topao drvodekor sa strukturiranom površinom ili obična trendi boja.

VIŠE OD 220 BOJA

Cijelu paletu boja možete naći kod naših ovlaštenih partnera. Ljepota boja koja traje

Vašu omiljenu boju možete naći u širokoj paleti od 220 boja. Dekor možete birati zasebno za unutarnju i vanjsku stranu prozora - npr. vanjsku stranu u antracit a unutarnju klasične bijele boje.

Neovisno o tome što odaberete: možete biti sigurni da će Vaši prozori i nakon mnogo godina izgledati kao i prvog dana. SYNEGO boje su postojane i otporne na vremenske uticaje.
Paleta bojaOBLIKUJTE VAŠE PROZORE sasvim po Vašem ukusu

Veliki, mali, uglati ili zaobljeni – SYNEGO Vam pruža najrazlicitija arhitektonska rješenja.

Potpuna sloboda oblikovanja Prozor ne mora uvijek biti pravokutan. Želite li ravan, zaobljen ili okrugao prozor – SYNEGO nudi mnogo mogucnosti. Stilski i rustikalni elementi prozorima daju dodatnu osobnost. Stoga je SYNEGO pravo rješenje kod obnove starih zgrada i kod novogradnje!PAMETNA TEHNOLOGIJA ZA OČUVANJE KLIME
Za Vaš dom i očuvani okoliš
Odabirom SYNEGO prozora povjerenje poklanjate pažljivo osmišljenom, održivom proizvodu. Dobar osjećaj.


Uvijek mislimo na održivost

Pratimo upotrebu materijala i energije tokom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Našim konceptom reciklaže preuzimamo prozore na ponovnu obradu. Tako dobiveni materijal se u potpunosti reciklira i rafinira, te se vraća u proizvodni proces - bez gubitka kvalitete. U proizvodnom procesu koristimo razlicite mjere u cilju smanjenja energetske potrošnje. Jer smanjena potrošnja priprodnih resursa je najbolje rješenje za zaštitu okoliša.

GODIŠNJE 1.000.000 KGCO2 MANJE
upotrebom sekundarnih sirovina PVC vrata