Naša misija je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo visoko kvalitetnim proizvodima koji su u potpunosti prilagođeni individualnim željama i potrebama.

PVC PROZORI REHAU COMFORT LINE

PVC PROZORI COMFORT LINE

EFEKTIVNA TOPLINSKA IZOLACIJA I RAZNOLIKOST DIZAJNA ZA VISOKU KLASU STANOGRADNJE PVC

Zahtijevan dizajn za vaš dom


Puno investirate u svoj dom i želite da svaki detalj odgovara vašim željama. PVC prozori sistema Euro-Design 70 pridonose tome da se radujete svakom dolasku kući, prije svega ako posvećujete puno pozornosti dizajnu, jer PVC stolarija iz sistema REHAU Euro-Design 70 savršeno uokviruje izgled vaše kuće. Mnogobrojni oblici, boje, dekori i dizajn otvaraju vam višestruke mogućnosti. Dodatno Vam na raspolaganju stoji mogućnost kombinacije sa aluminijskim oblogama, čime svoje prozore i vrata možete savršeno integrirati u aluminijske fasade.


PVC prozorski sistem REHAU Euro-Design 70 za uglednu stanogradnju

Toplinska izolacija:  U1-vrijednost: 1,3 W/m2K
Dubina ugradnje:  70 mm
Protuprovalna zaštita:  Do 3. stupnja otpornosti
Zvučna izolacija:  Do 4. stupnja zaštite
Površina:  kvalitetna, glatka, zatvorena i lako održiva
  • idealno za niskoenergetske kuće i svjesno saniranje starogradnje radi uštede energije
  • i inkluzivno rolete REHAU Comfort-design
  • PVC stolarija s 5 komora
  • za prozore i balkonska vrata
  • za uglednu stanogradnju

Tako ugodno uz PVC stolariju
Odlična toplinska izolacija PVC prozora iz sistema Euro-Design 70 brine za ugodnu atmosferu u kući, čak i onda kad je vani oluja i kad pada snijeg. S dubinom ugradnje 70 mm i s dvije brtve prozori Euro-Design 70 sprečavaju prodor hladnoće, propuha, prašine i vlage.

Ušteda energije toplinskom izolacijom
S PVC prozorima iz sistema Euro-Design 70 između svoja četiri zida osjećate se sigurnima, čak i u hladnim danima. Zahvaljujući odličnoj toplinskoj izolaciji toplina ostaje ondje gdje joj je i mjesto, tj. unutar kuće. Na taj način uživate u ugodnoj kućnoj atmosferi i primjerenom računu za grijanje. To čini PVC prozore REHAU Euro-Design 70 idealnom komponentom za niskoenergetske kuće i svjesno saniranje starogradnje radi uštede energije.

Od jednostavnih do neobičnih
Sistem Euro-Design 70 raznovrstan je kako u izboru oblika tako i u odabiru boja. Uz klasično bijelu, na raspolaganju imate gotovo sve RAL boje. Zahvaljujući specijalnoj foliji za kaširanje dobit ćete visokokvalitetan izgled. PVC vrata
Lakiranje: Raspoloživo u gotovo svim RAL bojama.